A sportolás nagyon fontos az életünkben. Az általános iskola mindig is komoly feladatának tekintette a sport oktatását. Arra buzdítjuk a gyerekeket, hogy ismerjék meg a különböző sportágakat és ezek váljanak a mindennapi életük részévé!
Minden évben megrendezésre kerül a sportnap, mely napon a gyerekek az egész délelőttöt sportolással tölthetik. Idén sem volt ez másképp. Reggel nyolc óra előtt lelkesebbnél lelkesebb felsős lurkók gyülekeztek az iskola előtt. Nagyon sokan választották a biciklitúrát, mely program keretén belül Balatonszárszóra kerekeztek el. Azok, akik nem tartottak a kerékpárosokkal, egy több állomásból álló programsorozaton vehettek részt. A NEKA sportcsarnokában belekóstoltak a kézilabda világába, majd a konditeremben folytatták a kemény edzést.
Az alsós gyerekek a Platán strandon sportoltak. A célba dobás és a zsákban futás volt a legkedveltebb, de más versenyfeladatokon is szívesen vettek részt a gyerekek. Mindenki jól érezte magát, vidám hangulatban telt a délelőtt.
Ha sportol az ember, az mindig nagyszerű érzés és ha társaival, barátaival együtt csinálja, akkor pedig örök emlék maradhat. A gyerekek számára rendkívüli élmény volt a sportnap és kellően elfáradva indultak haza. Nagyon nagy köszönet a szervezőknek és mindenkinek, aki részt vett.

  • sportnap_az_iskolaban_1
  • sportnap_az_iskolaban_10
  • sportnap_az_iskolaban_100
  • sportnap_az_iskolaban_101
  • sportnap_az_iskolaban_102
  • sportnap_az_iskolaban_103

Hírek

Hírek - Mi újság Balatonbogláron?

» továbbá

Események

Események - Mi történt Balatonbogláron?

» továbbá

Boglári galéria

Boglári galéria - Balatonboglár ma és régebben

» továbbá

Információk

Információk - Nyaralásról, városról.

» továbbá