Július 1-én este kinyitja kapuit a balatonboglári Kultkikötő, igazi meglepetéseket ígérve a 2017-es évadban. A Balaton déli partjának legnagyobb összművészeti fesztiválja Balatonbogláron is felejthetetlen nyárestékkel és önfeledt gyermekprogramokkal várja régi és új barátait.

 Idén nyáron is érdemes lesz betérni a balatonboglári Kultkikötőbe, hiszen barátságos környezetben juthatunk – ahogy a fesztivál szlogenje is sugallja – víz tiszta kultúrához. „12 éves a Kultkikötő fesztivál, ez már a kamaszkor kapuja” – mondja Nagy Viktor a Kultkikötő alapítója, igazgatója. „Három állandó helyszín, egy lelkes csapat és rengeteg barát: fellépők és alkotók, színművészek, zenészek, táncművészek, akik már egy kicsit hazajárnak hozzánk. Akiktől kamaszosan zsizsgő, izgalmas és mindig megújuló lesz a Kultkikötő. Ahova érdemes visszatérni egy izgalmas színházi előadásra, felejthetetlen koncertre.”

2017-ben egy premierre is készül a boglári Kultkikötő.  A Grönholm-módszer bemutatójának rendezője Mózes András, az  előadás augusztus 11-én látható Bán Bálint, Szabó Erika, Borsányi Dániel és Domokos Zsolt főszereplésével. Jön Hernádi Judit július 8-án zenés önálló estjével, július 20-án Horgas Eszter és Falusi Mariann koncertezik, első vidéki és egyetlen balatoni koncertjén a Kultkikötőben zenél július 29-én este A GRUND – vígszínházi fiúzenekar, vagyis a nagy sikerű A Pál utcai fiúk musical szereplőiből alakult együttes. Augusztus 4-én Gubás Gabi és Szabó Győző a női és férfi lelket kutatja. Minden pénteken és vasárnap délelőtt 11 órakor a gyerekeké a Mesés Kikötő. Részletes program a kultkikoto.hu weboldalon.

a letölthető nyári program

 

Hírek

Hírek - Mi újság Balatonbogláron?

» továbbá

Események

Események - Mi történt Balatonbogláron?

» továbbá

Boglári galéria

Boglári galéria - Balatonboglár ma és régebben

» továbbá

Információk

Információk - Nyaralásról, városról.

» továbbá